skip to Main Content
0754 308 781 office[at]kseo.ro
WordPress SEO

WordPress SEO

WordPress SEOWordPress SEO – în acest articol voi prezenta plugin-ul WordPress SEO by Yoast, un plugin gratuit care ne ajută să putem controla titlurile, descrierile şi cuvintele cheie la pagini, categorii sau alte componente instalate în WordPress. Până acum 2 ani, am folosit plugin-ul All in One SEO Pack, foarte bun şi stabil însă, posibilitaţile de promovare cu SEO by Youast, sunt mult mai mari.

Partea de SEO, a unui website este extrem de importantă, practic este modul în care administrezi ce doreşti să apară în rezultatele organice ale motoarelor de căutare. Plugin-ul WordPress SEO, se instalează foarte uşor – se poate instala direct din panoul de administrare sau se poaate downloada şi instala din computerul Dvs.

Avanjate WordPress SEO

După cum scriam mai sus, acest plugin este gratuit, nu necesită înregistrare sau nu eşti deranjat cu diverse popup-uri, pentru o posibilă versiune PRO. La scrierea unui articol sau crearea unei pagini, WordPress SEO, te îndrumă spre o optimizare mai bună. Poţi vedea instant dacă expresia pe care doreşti să o promovezi are căutare în Google, te anuntă dacă imaginea sau imaginile folosite au descrieri „alt”, dacă articolul respectiv conţine cuvântul sau expresia cheie principală şi multe alte facilitaţi.

Descărcaţi: WordPress SEO

 

This Post Has 2 Comments
  1. Da, si eu il folosesc de curand….. insa am o mica intrebare daca stie cineva. Cum fac sa reactualizez lista de sitemap-uri, deoarece am selectat din greseala la „exclude” rubrica de „pagini” si acum nu-mi mai creeaza sitemap pentru pagini.

    numai bine

  2. Buna Alin! Cam tarziu raspunsul meu insa, doar acum am intrat in administrare si am vazut comentariul. kseo.ro, este un site nou si nu ma asteptam sa primesc deja comentarii. OK, legat de problema ta, daca inca nu ai rezolvat-o, eu te sfatuiesc sa nu folosesti serviciul de sitemap, de la acest plugin. Am avut nefericita ocazie sa primesc erori de la Google, pentru sitemap-ul generat de WordPress SEO by Yoast

    Eu folosesc pentru toate site-urile mele „Google XML Sitemap”, un plugin excelent. Numai bine si tie!

Comments are closed.