Skip to content
0754 308 781 office[at]kseo.ro
WordPress SEO

WordPress SEO

WordPress SEOWordPress SEO – în acest articol voi prezenta plugin-ul WordPress SEO by Yoast, un plugin gratuit care ne ajută să putem controla titlurile, descrierile şi cuvintele cheie la pagini, categorii sau alte componente instalate în WordPress. Până acum 2 ani, am folosit plugin-ul All in One SEO Pack, foarte bun şi stabil însă, posibilitaţile de promovare cu SEO by Youast, sunt mult mai mari.

Partea de SEO, a unui website este extrem de importantă, practic este modul în care administrezi ce doreşti să apară în rezultatele organice ale motoarelor de căutare. Plugin-ul WordPress SEO, se instalează foarte uşor – se poate instala direct din panoul de administrare sau se poaate downloada şi instala din computerul Dvs.

Avanjate WordPress SEO

După cum scriam mai sus, acest plugin este gratuit, nu necesită înregistrare sau nu eşti deranjat cu diverse popup-uri, pentru o posibilă versiune PRO. La scrierea unui articol sau crearea unei pagini, WordPress SEO, te îndrumă spre o optimizare mai bună. Poţi vedea instant dacă expresia pe care doreşti să o promovezi are căutare în Google, te anuntă dacă imaginea sau imaginile folosite au descrieri “alt”, dacă articolul respectiv conţine cuvântul sau expresia cheie principală şi multe alte facilitaţi.

Descărcaţi: WordPress SEO