Skip to content
0754 308 781 office[at]kseo.ro

Magazine Online Imagine

Garanţia succesului pentru un magazin online, este structura creată de un dezvoltator şi optimizarea website-ului. Pentru acest lucru este nevoie de efort, cunostinţe avansate de programare şi optimizare SEO, pentru motoarele de căutare.

Există destule platforme pe care se poate dezvolta un magazin online (eCommerce), cum ar fi – WordPress, Prestashop, Magento, Joomla, CS-CART, X-Cart, etc. însa, fiecare are probleme la configurare şi partea de optimizare sau update/upgrade.

Dacă aveţi în vedere dezvoltarea unui magazin online, trebuie să luaţi în considerare anumite aspecte, cum ar fi – informaţiile detaliate despre produs, calitatea imaginii produsului, procesul de cumparare, procesul de verificare şi securitate, modurile de plată, opțiunile de căutare, navigarea, designul, etc.

Părerea mea este că ar trebui să vă documentaţi înainte de dezvoltarea unui proiect despre platforma pe care urmează să dezvoltaţi website-ul Dvs.

STRUCTURA UNUI MAGAZIN ONLINE

Indiferent de platforma folosită sau un proiect personalizat, ar trebui să avem o structură standard:

  • Design plăcut (nu optaţi pentru template-uri default, aduc numai probleme)
  • Număr nelimitat de pagini şi categorii
  • Opţiuni de plată multiple
  • Opţiuni de sitemap (.xml)
  • Compatibilitate cu dispozitivele mobile (foarte important)
  • Secţiune “Blog”
  • Traduceri
  • Sistem avansat de căutare (motor de căutare intern)

Condiţiile pe care ar trebui să le îndeplinească un magazin online, sunt mult mai multe. Pentru orice detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi telefonic sau prin email.

CE PLATFORME SE POT FOLOSI?

Prezentarea platformelor pe care se poate dezvolta un magazin onlione, în ordinea performanţei acestora:

WordPress – WordPress, poate fi o alegere excelentă pentru dezvoltarea unui magazin online. Datorită structurii excelente şi a posibilitatii de optimizare-promovare, din punctul nostru de vedere, un magazin online dezvoltat pe platformă WordPress, ocupa primul loc.

Prestashop – A doua variantă care se poate alege este Prestashop – acest CMS, a avut destule probleme până la versiunea 1.6. Acum se poate face update şi majoritatea problemelor au fost eliminate de dezvoltatori. Din punctul nostru de vedere, Prestashop ocupă locul 2.

CS-CART – CS-CART-ul, poate fi considerat la fel ca Prestasop. Poate fi o alegere bună pentru dezvoltarea unui magazin online, numai că aici pot aparea probleme la optimizarea on-page si promovarea produselor se face mai greu. Sistemul folosit de CS-CART, este puţin mai complicat.

Sunt necesare cunostinţe avansate de programare, pentru optimizarea şi configurarea unui magazin online profesional.

Magento – Cu Magento, au existat foarte multe probleme în Internet. Până în momentul de faţă noi am schimbat în jur de 8-10, magazine online, de pe platforme Magento, pe alte platforme, din cauza problemelor apărute.

Dacă alegeţi o variantă premium care ajunge la mii de dolari, sau o variantă personalizată care poate ajunge la sute de mii, poate aveţi mai mult noroc.

Pe mine personal, preţurile pentru variantele premium şi personalizate la Magento, mă amuză însa, reclama pentru această platformă este făcuta bine şi vânzările merg.

DE CE SĂ ALEGEŢI DEZVOLTAREA UNUI MAGAZIN ONLINE, CU AGENŢIA NOASTRĂ!

Noi înțelegem ce condiţii ar trebui să îndeplinească un magazin online. Formula magică constă în primul rând la atragerea clienților prin intermediul motorului de căutare Google, pe fiecare produs în parte, nu doar pe pagina de start sau pagini secundare.

Aici intervine profesionalismul cu care este configurat un website, structura acestuia si posibilităţile de promovare pentru fiecare produs in parte. Ştim cât de important este să vă vindeţi produsele şi să fiţi vizibili în rezultatele organice.