Skip to content
0754 308 781 office[at]kseo.ro

Web Design Imagine

Web Design – un subiect căutat foarte mult pe Internet! Web Design, se referă practic la realizarea unui website, structura, interfaţa şi adăugarea de conţinut dacă acesta există, eventual logo, etc.

În foarte multe cazuri un website este structurat fară conţinut, urmând ca utilizatorul să adauge conţinut, imagini, să creeze categorii şi chiar pagini dacă partea de administrare permite acest lucru.

Compania noastră a dezvoltat site-uri pe diverse platforme ca Joomla, WordPress, Prestashop, Magento, etc., sau direct în cod PHP şi HTML.

Magazinele online dezvoltate de noi sunt create profesional dar nu ne ocupăm de adaugarea produselor pentru că acestea pot fi mii sau zeci de mii. Structura site-ului permite adaugarea de produse, imagini, preţuri, titluri, descrieri meta, optimizare SEO, etc.

Este foarte important ca utilizatorul să aibă posibilitaţi de administrare şi configurare a produselor, categoriilor sau paginilor site-ului care să nu necesite specialişti în acest domeniu.

Creare Website

Creare WebsitePentru crearea unui website sunt necesare anumite date care ne ajută la structurarea site-ului şi a parţii de web design.

În cazul în care persoana care solicită servicii de Web Design si nu are logo, texte, imagini sau idee despre modul în care ar trebui să arate un website pentru domeniul de activitate pe care îl prestează, noi venim cu idei şi exemple din care se poate alege forma finală.

Toate proiectele noastre se dezvoltă online pentru a putea fi urmarită dezvoltarea şi eventual modificarea după cerinţele clientului.

CUM DEZVOLTĂM UN PROIECT DE WEB DESIGN

În funcţie de domeniul de activitate al companiei noi venim cu exemple de design şi structura care avantajează promovarea site-ului în motoarele de căutare. Exemplele create de compania noastră nu sunt pe bani. Iată cum procedam la startarea unui nou proiect web design:

    • Se discută telefonic sau prin email despre noul proiect
    • Compania noastră creează un exemplu de website pe serverele noastre care poate fi testat online
    • În cazul în care beneficiarul este multumit de design, structură, etc., se stabileşte preţul şi se continuă proiectul pană la finalizare.

Toate website-urile dezvoltate de compania noastră beneficiază de optimizare şi promovare standard. Partea de administrare a site-ului va fi tradusă în limba cerută de client. La finalizarea proiectului, clientul va fi instruit pentru administrarea şi configurarea site-ului.

Serviciile de Web Design, oferite de compania noastră sunt foarte avantajoase pentru ca orice proiect poate fi reconfigurat din partea de administrare.