skip to Main Content
0754 308 781 office[at]kseo.ro

Promovare Web Imagine

Promovare Web – iată un serviciu din sectiunea SEO, care este foarte complicat! Promovarea pentru motoarele de căutare se face dupa anumite standarde sau în funcţie de domeniul de activitate al site-ului, vechime, număr de backlink-uri, concurenţă, etc.

Înainte de partea de promovare, site-ul trebuie obligatoriu optimizat (detalii optimizare SEO), on-page. Promovarea nu se face “după ureche”, adică înscriere în directoare Web şi alte cele! Website-ul propus pentru promovare, va trebui testat şi analizat.

Există foarte multe cazuri de penalizare venite de la Google, din diverse motive. Website-ul dispare din căutari sau are o scădere drastică pe expresiile sau cuvintele cheie promovate.

Google, se bazează pe experienţa acumulată în decursul anilor şi dezvoltă anumite servicii (Google Panda, Penguin), care elimină din căutari site-urile cu forţări de promovare sau link-uri nenaturale.

Soluţii naturale de Promovare Web si Preţuri

Preţurile pentru serviciul de promovare nu se pot adauga în ofertele SEO. In Internet există foarte multe site-uri care oferă “pachete de promovare”, însă din punctul meu de vedere nu este nimic natural în aceste oferte. Noi încă nu avem neamuri la Google şi nu putem face acest lucru.

Pachetele oferite de alte companii sunt practic servicii pe o anumită nisă, link-uri de exemplu sau social Marketing, înscriere în directoare Web, etc., însa aceste servicii nu se pot numi pachete de promovare.

Serviciul de Promovare Web, se efectuează dupa un grafic strict, aplicat zilnic sau săptamanal, în urma unor teste SEO de specialitate.

Aceste teste pot dura şi 2 zile. Din Internet trebuiesc culese date despre site-ul propus pentru promovare, trebuie testată concurenţa, ce oferă concurenţa şi multe alte criterii care se aplică doar unui website. Promovarea standard se aplică doar la site-urile noi însă şi acolo se fac cateva teste minimale.

Compania noastră va poate oferi un serviciu gratuit de testare SEO, a site-ului Dvs. In urma aceste testari puteţi şti exact care sunt serviciile care trebuiesc aplicate site-ului şi eventual costul acestor servicii.

În formularul creat de noi, puteţi alege şi un buget aproximativ alocat site-ului, care ne ajută să stabilim modul de promovare web şi timpul de execuţie.