Cursuri, conținut principal
0754 308 781 office[at]kseo.ro

Servicii SEO Servicii

OPTIMIZARE CMS

Optimizare CMSOptimizare CMS – platformele gratuite Joomla, WordPress, Crupal, Magento, Prestashop, etc., nu sunt optimizate pentru motoarele de cautare. Aceste platforme ne ajuta sa dezvoltam un model de website, fara prea mari investitii insa, serviciile de optimizare SEO on-page, sunt indispensabile. Platforma cu cea mai mare performanta este WordPress, dar pana si la aceasta platforma trebuiesc aplicate servicii de optimizare SEO.

Aceste servicii SEO se aplica manual, nu este indicat sa folositi plugin-uri care comprima sau combina fisierele de sistem. Daca doriti un test de optimizare gratuit, puteti folosi serviciile Google. Acest motor de cautare a pus la dispozitia utilizatorilor de Internet, un tool care testeaza site-ul si da detalii despre optimizarea unei pagini web. Trebuie doar sa adaugati URL-ul, pentru testare si veti avea un procent de optimizare on-page. Testati cu Google PageSpeed Insights…

PROMOVARE WEB

Servicii Promovare WebPromovare Web sau Optimizare SEO Off-page – promovarea web, este un proces profesional utilizat de webmasteri pentru creşterea traficului organic pe un anumit website în vederea vânzarii serviciilor sau produselor oferite de o anumită companie în Internet. Practic, acest serviciu influentează motoarele de căutare să afiseze expresiile sau cuvintele cheie promovate de o anumită pagină, în primele rezultate organice.

Pentru un serviciu de promovare Web, se aplică tehnici speciale, cum ar fi – link building, publicarea articolelor sau paginilor în reţelele sociale importante, comentarii pe bloguri, forum-uri, înscriere în directoare Web, profesionale, etc. Aceste servicii se aplică doar după o testare în prealabil a website-ului şi în functie de concurenţa pe un anumit domeniu.

Nu există companii care să garanteze primele locuri în Google – sau dacă există astfel de companii, înseamnă că au ceva “neamuri” la Google! Promovarea unei expresii poate dura de la câteva săptămâni până la câteva luni. Promovarea unui website depinde de foarte mulţi factori, cum ar fi vechimea website-ului, conţinutul, optimizarea on-page, numărul de link-uri (backlink-uri), structura internă de link-uri, etc.

Dacă doriţi ca website-ul Dvs. să fie vizibil în motoarele de căutare, va trebui să apelaţi la o companie de specialitate care oferă astfel de servicii. Agenţia noastră poate face acest lucru pentru Dvs. Complectaţi formularul de mai jos şi vă vom trimite o cotaţie de preţ în cel mai scurt timp.

OPTIMIZARE SEO

Servicii Optimizare SEOOptimizare SEO, este un serviciu care poate influenţa motoarele de căutare în vederea creşterii traficului organic şi încărcarea mai rapidă în browser. Acest serviciu este obligatoriu după finalizarea unui website. Când discutăm despre optimizare SEO, ne referim în general la codul HTML, al website-ului, la meta tag-uri, plasarea cuvintelor cheie şi densitatea acestora.

În mod normal SEO, se împarte în doua mari categorii – optimizarea on-page, adică partea tehnică a site-ului şi optimizarea off-page, în care intră şi partea de link building.

Serviciile de optimizare SEO, sunt destul de multe. În general, dezvoltatorii de website-uri nu pun accent pe aceste servicii şi este mare păcat. Persoanele care apelează la o companie pentru dezvoltarea unui website, nu ştiu ce înseamna optimizare SEO şi după un anumit timp, apelează la companii specializate în acest domeniu, fiin nevoiţi să plătească alţi bani.

Aceste servicii pot avea preţuri fixe pentru că ele pot fi aplicate şi vizibile în timp scurt. Referitor la optimizarea on-page (partea tehnică a website-ului), preţurile variază în funcţie de complexitatea site-ului. Agenţia noastră foloseşte preţuri fixe – 120-150 Euro, pentru website-uri de prezentare şi 170-250 Euro, pentru magazine online şi portaluri de anunţuri.

Servicii aplicate la optimizare SEO on-page

 • Descriere Meta tag-uri
 • ALT tag-uri
 • Tag-uri H1 si H2
 • Structura URL
 • Structura de link-uri internă
 • Conținut
 • Densitate de cuvinte cheie
 • Hărțile site-ului (sitemap)
 • Uzabilitate şi accesibilitate
 • Cuvinte cheie țintă
 • Coduri .htaccess
 • Optimizarea imaginilor
 • Fişiere CSS
 • Fişiere JavaScript
 • Eliminare erori XHTML sau HTML5
 • Eliminare erori CSS
 • Comprimarea fişierelor
 • Comprimare cod HTML
 • Compresie site
 • Cache
 • Coduri robots.txt
 • Google PageSpeed

OPTIMIZARE SEO PENTRU MOBILE

Servicii de optimizare pentru dispozitivele mobileOptimizare SEO pentru Mobile – Optimizarea unui website pentru dispozitivele mobile, este un serviciu destul de greu. În Internet, există foarte multe companii care nu au aplicat un serviciu de optimizare pentru mobile. La ora actuală, navigarea în Internet, se face foarte mult de pe dispozitive mobile, care au conexiuni 3G, sau există persoane care folosesc conexiuni locale WI-FI.

Dacă aţi optat pentru campanii Google AdWords, aţi văzut că se oferă posibilitatea căutării cuvintelor cheie specifice pentru telefoane mobile. Deci, este foarte important ca site-ul nostru să se încarce rapid şi să aibă un design plăcut atunci când este interogat în browser de pe un dispozitiv mobil.

Pe mine personal, mă deranjează foarte mult companiile sau persoanele care oferă servicii de optimizare SEO şi au site-urile de prezentare foarte slabe sau foarte multe arată rău pe un dispozitiv mobil. Motorul de căutare Google, devine din ce în ce mai inteligent şi la ora actuală, are crawler special care caută versiunea de mobile a site-ului.

Posibilităţile de optimizare pentru mobile sunt diverse – fie că folosim un subdomeniu special sau comenzi speciale care afişează un CSS, doar pentru dispozitivele mobile, sau pur şi simplu un plugin care ştie să redimensioneze pagina în aşa fel încât să poata fi compatibilă cu dispozitivele mobile.