Skip to content
0754 308 781 office[at]kseo.ro

Despre Noi

Echipa KSEO.ro, este specializată în servicii de optimizare SEO, promovare Web şi Web Design. Ne ocupam de promovare Web si servicii SEO, inca din anul 2004.

Dupa cateva cursuri de specializare in domeniul SEO si colaborarea cu cateva companii din strainatate, in anul 2008, am dezvoltat primul nostru website pentru servicii SEO si Web design – http://computerscom.ro.

Proiectele dezvoltate de noi sunt exact după cerinţele clienţilor. În decursul anilor am colaborat şi lucrat cu firme din Anglia, Franţa, USA sau Germania, care au fost mulţumite de rezultatele serviciilor noastre.

Prezenţa Online, este un avantaj foarte mare pentru orice firmă sau companie indiferent de serviciile prestate. Acest website a fost creat şi dezvoltat pe platforma WordPress şi la momentul scrierii acestei pagini, site-ul nu este online încă. Data la care va fi pus online este 22 Noiembrie 2013 şi intenţionăm să ajungă în prima pagină Google, într-un timp foarte scurt.

Strategiile folosite de compania noastră pentru optimizarea şi promovarea paginilor Web, nu au legatură cu expresia “blackseo”, orice serviciu aplicat este natural.

Ne puteti Contacta!

[fc id=’1′][/fc]