Skip to content
0754 308 781 office[at]kseo.ro
Ochelari, 5 sfaturi de care veți avea nevoie în timp ce călătoriți

Ochelari, 5 sfaturi de care veți avea nevoie în timp ce călătoriți

Ochelari, 5 sfaturi de care veți avea nevoie în timp ce călătoriți. Articol de blog pentru cei care plănuiesc (sau nu) o escapadă pe undeva. Aaah…călătoriile! Nu este glorios să călătorești în locuri frumoase? Cu toții poftim la experiențe noi, iar călătoriile ne permit să ne apucăm de acea poftă.

Dar, călătoria cu ochelarii poate fi un pic dificilă. Va trebui să luați câteva măsuri suplimentare pentru a vă proteja ochelarii. Fiorul noii aventuri te poate lăsa puțin purtat de “valuri”, așa că iată ce poți face pentru a le stoca în siguranță.

Pentru a vizita atracțiile frumoase din traseul tău am pregătit un articol de blog care te pune “în gardă” cu pregătirea ochelarilor. Descoperă cele 5 sfaturi eficiente de siguranță în timpul călătoriei care vă pot proteja perechea de ochelari de vedere.

Călătorind cu perechea de ochelari

Ochelarii se încadrează în categoria de “elemente esențiale” din trusa de călătorie. Este destul de ușor să călătorești cu ochelarii, dar nu știm niciodată când îi putem pierde sau deteriora accidental. Dacă ați planificat ceea ce veți vedea în lume, ați putea planifica și să vă protejați ochelarii în timp ce călătoriți.

Oricine a călătorit înainte cu ochelari știe șansele mari de a îi pierde sau de a-i sparge. Nu este decât un coșmar! Călătorirea în locuri frumoase fără claritate vizuală nu este deloc ideală, deci este important să te pregătești pentru acest scenariu.

5 sfaturi utile pentru călătoria cu ochelarii

1. Poartă o pereche suplimentară de ochelari (pentru orice eventualitate)

Există o ușoară posibilitate de a vă pierde sau de a vă rupe ochelarii în timp ce călătoriți. Dacă sunteți puțin mai neîndemânatic decât alții, trebuie să faceți câteva cumpărături anterioare. Chiar dacă sunteți cea mai atentă persoană, problemele pot apărea în momente neașteptate.

De multe ori începem să fim foarte atenți cu ochelarii noștri, mai mult decât atât, uneori. Dar, având timp liber, ne-am întors la sinele nostru obișnuit. Le vom lăsa undeva fără să ne dăm seama sau le vom uita accidental la hotel.

Tot felul de lucruri se întâmplă atunci când ești într-o călătorie.

Deci, cel mai bine este să veniți bine pregătiți. Aduceți a doua pereche de ochelari preferați cu voi. Aceste cadre sunt aduse în mod intenționat pentru salvare în momentele de nevoie. În cazul ochelarilor de vedere, pe care majoritatea dintre noi se bazează foarte mult, este util să aduceți o pereche suplimentară.

2. Păstrați la îndemână rețeta actualizată

Când am spus să venim complet pregătiți, ne-am referit și la asta. Păstrarea unei perechi suplimentare de ochelari ar fi suficientă dacă ochelarii ar fi rezistenți la rupere sau zgârieturi. Dar nu este cazul. Pentru a reduce frica de a vă pierde ochelarii din mai multe motive, este util să aveți o rețetă actualizată.

Nu este doar o idee minunată să aduceți o pereche suplimentară de ochelari, ci și o rețetă actualizată în timp ce călătoriți. Nu știi niciodată când ai putea avea nevoie de o pereche nouă. Dacă se întâmplă să întâmpinați o astfel de problemă, puteți obține cu ușurință o pereche nouă, chiar și în cele mai ciudate locuri.

Important este să aveți o rețetă la îndemână. Scanați-vă rețeta în e-mail, capturați-o pe smartphone și salvați-o cu o memorie telefonică împreună cu alte documente de călătorie pe care le puteți accesa și în mod offline.

3. Caută un toc rezistent pentru perechea de ochelari

Vorbind despre protejarea ochelarilor, este esențial să investiți într-un toc cât mai rezistent. În timp ce alergați prin aeroport sau vă ocupați să vizitați diferite locuri în mai puțin timp, este posibil să neglijați plasarea corectă a ochelarilor în cutia lor.

Te grăbești și înghesui alte obiecte alături de perechea de ochelari, fără să îți dai seama. Ca urmare, lentilele sunt ușor predispuse la deteriorare sau la zgârieturi. Dacă aveți un strat de protecție pe ochelari, “amestecarea” lor în geantă poate duce la epuizarea peliculei.

Pentru a răspunde simplu, trebuie doar să obțineți o carcasă de ochelari dură pentru a stoca și proteja ramele. Chiar dacă vă grăbiți, cutia este acolo pentru a proteja ochelarii de a fi zgâriați sau zdrobiți de alte obiecte.

4. Purtați o trusă de reparații

În timp ce te eliberezi de stres și tensiune când călătorești, ochelarii tăi ar putea avea nevoie uneori de o soluție rapidă. Dacă întâmpinați astfel de probleme mai simple, le puteți rezolva ușor și pe drum. Pur și simplu transportați cu dvs. trusa de reparații.

Kitul de reparații include șuruburi și șurubelnițe mici. Chiar atunci când simțiți că ramele se slăbesc puțin sau șuruburile ies din poziția lor obișnuită, fixați-le instantaneu cu puțină agitație.

5. Curățați perechea de ochelari cât mai des posibil

În timp ce călătoriți, trebuie să aveți cel mai bun kit de curățare cu dvs. Vă puteți păstra ochelarii în diferite locuri, de pe măsuța de cafea la poșetă sau, uneori, pe cap. Este obișnuit, cu toții o facem într-un mod sau altul, mai des sau mai rar.

Ochelarii dvs. pot prelua murdăria și praful din jur și vă pot provoca infecții bacteriene în ochi.

Evident, vei urî să se întâmple asta. Deci, pentru a vă menține ochii sănătoși, curățați ochelarii des. Și nu utilizați alt material decât cârpa de curățare și dezinfectantul lichid. Aceste articole ajută la curățarea adecvată a lentilelor fără a le zgâria sau a lăsa în urmă dâre.

Cumpărați o trusă de curățare pentru ochelari când vă achiziționați perechea preferată.

Concluzie

Călătoria cu ochelarii se poate face cu ușurință dacă păstrați aceste sfaturi în minte. Planificați întotdeauna înainte, pentru a preveni orice daune neașteptate în timpul excursiei. De la o carcasă grozavă și robustă în care cadrele nu alunecă până la un kit de reparații la îndemână, aceste sfaturi sunt destul de salvatoare.

Plănuiți o călătorie? Nu uitați să obțineți de la MedicalOptic cea mai bună pereche de ochelari și kitul dvs. de călătorie.

Fie că e vorba de un kit de curățare sau de un kit de reparații, atunci când cumpărați ochelari online, le primiți pe toate. Vă oferim soluția de curățare a lentilelor premium, cu o cârpă din microfibră ce este 100% delicată pentru ochelarii dvs.

Vă aflați în căutarea unor servicii SEO care să vă ofere promovare web la un nivel înalt? Aveți nevoie de optimizare SEO ori de activități de web design pentru website-ul dvs.? Toate aceste situații se pot rezolva dacă intrați în contact cu agenția noastră de servicii SEO.