Skip to content
0754 308 781 office[at]kseo.ro
Page Rank 2013

Despre Page Rank 2013

Google Page Rank 2013Despre Page Rank 2013 – anul acesta Google, a fost foarte sarac! Update-ul de Page Rank, a fost făcut doar în 4 Februarie anul acesta şi speram că Google, ne va uimi cu un alt update însa, nu a fost dupa aşteptările noastre. Din cauza numarului ridicat de spameri şi update-urilor numeroase din motorul de căutare Google, nu a mai rămas timp şi pentru un nou update de pagerank.

Este foarte adevărat că nu toţi utilizatorii de Internet, ştiu ce inseamnă “PageRank” şi nu pe toţi îi ajută. Indiferent dacă anul acesta Google, va face un nou update în toolbar sau nu, pentru mine acest subiect a început să devina nesemnificativ şi poate asta se şi urmareşte. Neplăcut este că site-urile noi, create după Februarie, anul acesta au rămas cu zero în toolbar şi acest lucru nu dă bine.

În Februarie, sau Martie, anul acesta am creat un website în Anglia, care se ocupă de optimizare şi promovare Web. Site-ul este în top pe expresii care au o foarte mare concurenţa şi are Page Rank zero. Companii din Anglia care au pagerank, peste 4 sunt inferioare acestui website. Din punctul meu de vedere şi din experienţa acumulată pot spune că o optimizare bună, ridică un website foarte repede în rezultatele organice.

Matt Cutts răspunde la intrebari despre Page Rank