Skip to content
0754 308 781 office[at]kseo.ro
Recuperare dupa panda sau penguin

Recuperare după Panda sau Penguin

Recuperare dupa Panda sau PenguinRecuperare după Panda sau Penguin – website-urile afectate de Google Panda sau Penguin, au şanse de recuperare dacă se respectă anumite reguli SEO. Zilnic dispar din rezultatele organice zeci de site-uri care au probleme la structură, optimizare sau primesc un număr mare de link-uri de pe alte site-uri.

Recuperarea după Panda sau Penguin, nu poate fi facută de orice persoană care are cunoştinţe minime în SEO. Să presupunem că un anumit website a fost afectat de Panda sau Penguin şi nu ştim la cine să apelăm pentru acest serviciu. Apelăm la căutarile din Google şi ajungem pe un website care oferă aceste servicii.

Primul lucru pe care ar trebui să îl cerem este o statistică cu imaginea site-ului în motorul de căutare Google. Trebuie să ştim exact de unde primim link-uri, cât de bine este optimizat site-ul nostru şi dacă are probleme la structura internă. După aceste statistici se va trece la recuperare şi în prima fază optimizarea on-page site-ului. După optimizarea on-page,  în funcţie de vechimea domeniului şi de numărul link-urilor care vin către site-ul nostru, se va trece la urmatoarea fază care de fapt este optimizarea off-page.

În serviciul de recuperare după Panda sau Penguin, nu sunt admise greşeli. În cazul în care aceste servicii nu sunt aplicate inteligent, site-ul va fi irecuperabil şi va trebui să trecem la schimbarea numelui de domeniu însă, sunt destule pierderi.