Skip to content
0754 308 781 office[at]kseo.ro
Backlink-uri Naturale

Backlink – Ce sunt Backlink-urile

Ce este un BacklinkBacklink – Ce sunt backlink-urile: backlink-urile sunt legaturile către o anumită pagină, articol, categorie, produs, etc. venite de pe alte website-uri. Pentru o poziţionare cât mai bună în rezultatele organice ale motoarelor de căutare, va trebui să construim backlink-uri pe diverse expresii sau cuvinte cheie. Motorul de căutare Google, consideră că un website cu multe backlink-uri, are o importanţă mult mai mare şi îi acordă un PageRank, pe măsura.

În Internet, există companii care se ocupă de vinderea link-urilor însă, nu vă sfătuiesc să cumpărati decât link-uri de pe site-uri bune, chiar dacă nu au un PageRank, mare. Link-urile din conţinutul unui articol sau a unei pagini au cea mai mare valoare. Dacă un link către site-ul nostru este postat în sidebar (dreapta sau stanga), fără să fie înconjurat de conţinut care să aibă legatura cu site-ul nostru, Google îl poate considera fortare de promovare sau cumparare de link şi puteti fi penalizat.

Backlink-urile pot veni şi din comentariile făcute pe diverse bloguri, de pe forum-uri, directoare de articole sau directoare web, etc. Mai jos puteţi testa câte backlink-uri aveţi către site-ul Dvs.