Skip to content
0754 308 781 office[at]kseo.ro
Page Rank 2013 - Decembrie

Page Rank Update 06/12/2013

Page rank Decembrie 2013Page Rank Update 06/12/2013 – iată că după o grămadă de luni Google, a avut un pic de bunăvoinţă şi a făcut acest update mult aşteptat. Acest update de Page Rank, este cel mai slab din istoria Page Rank+ului. 80%, din site-uri au avut scăderi de Page Rank şi nu sunt sigur dacă acest update este finalizat.

La toate update-urile de pâna acum, Google scăpa printre degete şi la site-urile noi, acum însă a vrut să demonstreze că aşteptările noastre au fost în zadar. Cu siguranţă Google, încearcă să spulbere acest serviciu din prea multa bătaie de cap şi pierdere de timp. Mă gândesc totuşi la google.ro! A rămas cu Page Rank 6, chiar o mare ruşine pentru secţiunea respectivă, un motor de căutare în ţara noastră şi are un page Rank, de toata praştia.

Majoritatea site-urilor noastre au scăzut cu 1-2 procente şi cele noi au luat maxim Page Rank 2. Eu cred că după cateva zile/săptămâni, se va relua acest update. Este chiar facut la repezeală şi fără respect faţă de site-urile vechi care au câte ceva în spate. Ruşine, după atâta timp să tai în carne vie, asta îl reprezintă pe marele motor de căutare, lipsa de respect fată de webmasterii care lucrează zi şi noapte pentru promovarea unor servicii şi riscă în 10 minute să fie totul în zadar.