Skip to content
0754 308 781 office[at]kseo.ro
Magazin Online WordPress

Magazin Online WordPress

Magazin Online WordPressMagazin Online WordPress – din punctul nostru de vedere, un magazin online dezvoltat pe platformă WordPress, este mult mai uşor de configurat şi administrat în comparaţie cu alte platforme. Compania noastră a creat magazine online pe majoritatea platformelor şi avem destulă experienţă în acest domeniu.

Platformele gratuite pe care poţi dezvolta un magazin online, sunt multiple însă cele mai cunoscute sunt WordPress, Magento, Prestashop, CSCART, OpenCart şi Joomla. Toate aceste platforme (exclus WordPress), au un sistem foarte complicat şi greu de configurat. Sunt necesare plugin-uri sau componente separate în care se investesc mulţi bani şi nu tot timpul sunt compatibile cu versiunea folosită de Magento, Prestashop, etc.

Interventii necesare!

Interventii necesare la Magazinele OnlineO mare problemă a acestor platforme este partea de upgrade, pentru care este necesară intervenţia unui specialist pentru evitarea problemelor care pot aparea. De multe ori sunt probleme la partea de SEO, greu de configurat, există duplicate content, multe redirectări, etc. O bază de date la o platformă Magento, prost configurată poate ajunge la câţiva GB, lucru extrem de grav.

Se pot gasi în Internet, template-uri pentru orice platformă şi pot spune că unele sunt foarte atrăgătoare însa, nu este suficient. Nu culorile din website atrag clienţii, eventual ajută la menţinerea unui client dacă site-ul arată bine. Structura unui magazin Online şi optimizarea, este cea mai importantă.[divider]

Magazin Online WordPress

Magazin Platforma WordPressMagazinul online dezvoltat pe platforma WordPress, pe care am să il prezint este foarte bine configurat şi uşor de administrat. Aici se pot modifica şi adauga pagini, categorii, produse, imagini, galerii, se poate modifica designul, aranjamentul în pagina şi multe alte servicii care trebuiesc îndeplinite de un magazin online profesional.

Un magazin Online WordPress, are un avantaj foarte mare pentru că este o platformă 100% SEO Friendly, o platformă iubită de toate motoarele de căutare şi în special de Google. WordPress, nu are înca rival la partea de promovare şi configurare. Se poate instala foarte usor, nu sunt probleme la update şi nu există decât un redirect pentru produse, pagini sau articole.[divider]

Exemplu de Magazin Online WordPress

Am creat un magazin online WordPress minimal, care poate fi studiat online şi pentru care vă puteţi face o parere. Avantajul este că acest model de magazin online, nu are costuri mari şi nu implică alte cheltuieli la update.

Vizitati: PcSecond Alba Iulia