Skip to content
0754 308 781 office[at]kseo.ro
Creare Website Companii

Creare Website Companii

Creare Website Companii – Compania noastră a dezvoltat site-uri pe diverse platforme ca Joomla, WordPress, Prestashop, Magento, etc., sau direct în cod PHP şi HTML. Magazinele online dezvoltate de noi sunt create profesional dar nu ne ocupăm de adaugarea produselor pentru că acestea pot fi mii sau zeci de mii. Structura site-ului permite adaugarea de produse, imagini, preţuri, titluri, descrieri meta, optimizare SEO, etc.

Este foarte important ca utilizatorul să aibă posibilitaţi de administrare şi configurare a produselor, categoriilor sau paginilor site-ului care să nu necesite specialişti în acest domeniu. Vizitati website-ul Cazinouri Online, care se ocupa de prezentarea cazinourilor online din Romania.

Pentru crearea unui website sunt necesare anumite date care ne ajută la structurarea site-ului şi a parţii de web design. În cazul în care persoana care solicită un website nu are logo, texte, imagini sau idee despre modul în care ar trebui să arate un website pentru domeniul de activitate pe care îl prestează, noi venim cu idei şi exemple din care se poate alege forma finală. Toate proiectele noastre se dezvoltă online pentru a putea fi urmarită dezvoltarea şi eventual modificarea după cerinţele clientului.

PROCEDURA CREARE WEBSITE COMPANII

Pentru orice model de website, compania noastra creaza un exemplu care poate fi studiat online. Pentru acest lucru, beneficiarul nu are nici o obligatie si nu se percepe nici o taxa de dezvoltare. Daca la finalizarea website-ului demo, beneficiarul este multumit de structura si design, se va incheia un contract in care se va specifica termenul de executie si structura finala. Este bine de stiut ca pentru orice website dezvoltat de kSEO Romania, se aplica doua servicii importante care nu vor fi taxate – serviciul de optimizare SEO on-page si serviciul de optimizare SEO off-page.